4 STERREN-MASSEY FERGUSON-DEALER HOLLANDS NOORDKOP WEER HOOFDSPONSOR!

Ook voor JPF2 is 4 sterren-Massey Ferguson-dealer Hollands Noordkop weer hoofdsponsor! Het evenement wordt dus weer rood-grijs gekleurd, want alle assistentie tractoren zullen van MF zijn.

Ook in het normale, dagelijks leven probeert HNK de hele Noordkop rood-grijs te krijgen. In de laatste 6 weken van 2010 wist vertegenwoordiger Tom Knoop maar liefst 25 trekkers in de omgeving van Julianadorp te verkopen! 6 daarvan komen echt in polder Koegras te rijden, diverse met een hagelnieuw ontwikkeld plantdak met voorlader en ook diverse uitgerust met een Agrometius gps, zodat het landwerk er allemaal superstrak uitziet.

Magazijnmeester Richard van Oorschot deed er allemaal nog een schepje bovenop. In 2010 is er namelijk door HNK een zwarte MF 7499 aan loonbedrijf M. Konijn verkocht. Van deze “Black Rabbit” is een miniatuur uitvoering gemaakt. Richard was in 2 dagen uitverkocht, hij wist er 140 aan de man te brengen!

Al met al heeft U hier dus met een KRACHTIG bedrijf te maken, waar ze voor alles een passende trekker / oplossing hebben!

Op de foto vlnr vertegenwoordiger Tom Knoop, magazijnmeester Richard van Oorschot en directeur George Looijesteijn.