JPF Nieuws

Na het eerste Julianadorp Power Festival in 2009 is het een tijdje rustig geweest, althans zo lijkt het… Voorzitter Jos hield aan JPF 1 verkering over en woont ondertussen samen; penningmeester Hans is van het voorjaar 50 geworden en bestuurslid Reinde(e)r heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Al deze heugelijke feiten zijn en worden groots gevierd, best leuk om in zo’n bestuur te zitten.

Verder heeft bestuurslid Henrico een enorme schuur gebouwd, altijd makkelijk, ook als feestzaal natuurlijk. Kleine-lettertjes-bestuurslid Marco heeft zo z’n eigen hoogtepuntjes met de rechterlijke macht en van secretaris Jan gaat z’n dochter Judith zwaar in de trekkertrek: als alles gaat zoals het moet gaat ze bij de NTTO-s in de 3,4 ton supersport rijden. Dit is landelijk, dus of Pa ff zijn vrachtwagenrijbewijs wil halen en ook nog ff een truck aanschaft… Wordt vervolgd.

Verder hebben we in september nog een bestuursuitje gehad: we zijn op de Solex over Texel heen gescheurd. Het was een mooie ervaring en een gezellige dag! Maar de voorbereidingen voor part2 zijn alweer begonnen. De eerste sponsoren hebben alweer hun medewerking toegezegd en in het kader van onze ‘JPF-kledinglijn’ (denk aan de beroemde JPF-string) is ook alweer wat nieuws in de voorbereiding. Houd de site in de gaten, want eerdaags komt het prototype erop te staan!