JPF op TV

Afgelopen week zijn er tv-opnamen gemaakt in Julianadorp voor het programma “Wie kent Nederland”. Ook het JPF bestuur werd benaderd om medewerking te verlenen aan deze show. Zo moesten we dus dinsdagmiddag om 14.00 uur aantreden in het bungalowpark Ooghduyne om daar tijdens een touwtrekwedstrijd te strijden tegen het bestuur van Julianapop. Het is een wedstrijd tussen 2 BN-teams, die mbv de plaatselijke helden proberen te winnen.

Er is 1 Gooische meiden team, bestaande uit Pauline & Florine en 1 heren team, bestaande uit Frank & Maik. De meiden kozen ervoor om zich te laten versterken door de bodywarmers van het JPF, terwijl het Julianapop bestuur zich moest behelpen met de mannen, waarvan er óók nog 1 homo was…Toen Pauline ook nog tegen onze voorzitter zei dat hij een prachtig gespierd lichaam had, stonden alle hormonen op scherp en wisten we zeker dat het JPF al voor 99% gewonnen had…

Maar ja, er worden ook nog enkele vragen gesteld tijdens de wedstrijd en dan vallen de meisjes al héél gauw door de mand ☹. Bij ieder fout antwoord moet er 1 touwtrekker van het touw af en zo stond na enkele vragen het JPF bestuur dus nog maar met 3 man tegenover 5 Julianapoppers… Tegen zoveel stommigheid valt dus niet te trekken volgens de penningmeester en zo trok het bestuur van Julianapop dus aan het langste eind! Gefeliciteerd met jullie overwinning! Maar er zal dit jaar vast nog wel eens een wedstrijdje komen, dus we dagen jullie bij deze nu al uit.

Mocht U nieuwsgierig geworden zijn naar de beelden bij dit spektakel, kijk dan
6 juni, 18.55 uur naar RTL 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!